2021-12-15 07:40:07• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Érdemes kicsit félretenned a gondokat, és kikapcsolódni

Napi horoszkóp december 15-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Lendületes vagy, ami nagyon jó, de a forrófejűséggel csak akadályokba ütközöl szerdán. A napi horoszkóp javaslata szerint a nyers őszinteséged vonzó lehet, de a meggondolt hozzáállással sokkal többet érhetsz el mindenkinél. Egyébként sem hiányzik a kalamajka senkinek sem így karácsony előtt...

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Halmozódnak a munkahelyi problémák, de ezek téged most hidegen hagynak. Jól is teszed, hogy nem foglalkozol mások problémával! Te is tudod, attól semmi sem oldódik meg, ha érzelmileg beleengeded magadat. Sőt! Így meg legalább tiszta fejjel tudsz gondolkozni.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ha a szerelemre vágysz, mást is kell tenned, mint tárt karokkal várni a mesebeli herceget avagy hercegnőt. Pontosabban, ki kell mozdulnod otthonról, el kell menned a barátokkal társaságba, mert leendő partnered epekedve vár rád...

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Bár egyébként jó a viszonyotok, most mégis nehezen jössz ki a kollégákkal. Főnökeid is kritikusabbak, mint máskor, mindenbe belekötnek, és vélhetően nem alaptalanul. A munkád ugyanis nem nagyon köt le szerdán, az adventi készülődés már annál inkább!

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Olyan emberekkel hozhat össze a véletlen, akik saját életükkel a te magánéleti problémáidra is követendő példát mutatnak. Van, hogy mások életében látjuk meg a megoldást a saját gondjainkra. Ez pontosan ilyen felismerés lesz.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Érdemes kicsit félretenned a gondokat, és kikapcsolódni. Attól, hogy időben és térben eltávolodsz a problémáktól, más színben láthatod azokat, és váratlanul a megoldást is megtalálod. Az is elképzelhető, egyszerűen érvényüket vesztik, amint nem görcsölsz rajtuk.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Izgalmas időszak következik, amikor arra sem lesz időd, hogy végig gondold, mi is történik, annyira magával ragadnak az események. Még nem tudod megfogalmazni magadnak sem, hogy mit szeretnél, csak azt érzed, hogy valami mást, mint ami eddig volt...

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Érzelmi hullámvasúton ülsz, ez nem vitás, de higgy benne, hogy ez is előre visz téged. A mostani labilitás az érzékenységedből fakad, és hogy nem csak fekete-fehérben, hanem ezer színben látod a világot. Akkor nyugszol meg, ha végre kipihened magát. A Skorpiónak a legjobb gyógyulás az alvás.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Értékes pillanatokat, élményeket, tapasztalásokat kapsz a sorstól a mai napon. Talán nem is tudtad eddig, mennyire szerencsés vagy, de most végre felismered az életedet befolyásoló és mozgató felsőbb erőket. Valóban hálás lehetsz sok mindenért! Tényleg az vagy?

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Az érzelmi életed kerül fókuszba szerdán. Fontos válaszokat találhatsz a téged foglalkoztató témákkal kapcsolatban. Felismerheted, mi az, ami problémát okoz ezen a területen, és mi az, ami megnyitja az utat a változás felé.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Az advent üzenete számodra, hogy valóban merj kapcsolódni a másikhoz félhez. Tudd mélyen is megélni az intimitást, a valakihez tartozás élményét. Szerdán épp ezzel kapcsolatban gyűjthetsz érdekes tapasztalatokat.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Te alapból is nyitott vagy a spiritualitásra, de mostanság ez csak még inkább fokozódik. Észreveszed a jeleket, üzeneteket, szimbólumokat, amik körbevesznek bennünket. Bízz magadban, jók a meglátásaid!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: